Tuesday, October 18, 2011

Mood macam takde. Tapi buat-buat ade.

Assalamualaikum u'olls ..


Today is hari yang paling muram durjana pernah aku alami. Weyh, kau ney dah kenapa cyda? Tak siuman dah ke? Ayooyooyoo.. Tak lahh. Mood aku tak berapa nak baek lahh semenjak dua menjak tiga empat menjak neyh. Aku pn tak tw nape dengan aku. Hmm, let's me think, acano leyh jadi cangini. Berfikir sejenak ..........






Hah!!! I got it! Baru aku tw nape dengan aku neyh. 

Aku rindu dekat sorang jejaka ney. Ye ! Aku sangat rindu kan dye. :'(




Mana lahh dye sekarang ney? Aku pn tak tahu. Lw u'olls de jumpa dye, sila contact contact saya ye. 

Hehe. Macam budak hilang pulak dye neyh. 

*Entry ney aku post sebab nak bagi tw dy yang aku rindu kat dye. Tapi dye tak kan tw sebab dye memang tak nak bukak blog aku. Tak tw po sobab ea. Huhu. Ku terharu~

Pape pn , u always in my MIND . in my HEART .and in my DREAM. :')



Bye~ Assalamualaikum ..

Saturday, October 1, 2011

Bahasa Omputih yg penting .

Asslamualaikum u olllssss .


Today , i want to story about my mother pendapat*sorry guys , aku tak tahu pendapat dalam bahasa omputih ape.ngee ;D .my mother was so beautiful like her daughter. Muahaha , aku perasan lebih . dah la hai ..letih aku cakap omputih ney. Hal ini kerana , aku sangat lemah dalam bahasa inggeris masa aku sekolah menengah .tp sebenar nya  sejak dari aku sekolah rendah lagi , aku bodoh BI .oh , nasib lahh !


Tapi , aku berkeinginan nak belajar bahasa Inggeris ney . aku minat bahasa ney. dy unik sangat dan bahasa ney macam penting .*lw tak penting , tak kan lahh leyh jd bahasa dunia kan . hehe . Tapi , aku tak tw lahh kenape dengan aku ney , tiap kali aku exam BI , mesty tak kan dapat A , or B .yang rajin aku dapat mesti lah C . cehh , tak ke nampak kebodohan aku dalam BI ney . huhu . 


Macam macam cara aku buat nak improve kan alek BI aku ney . but when i try , tak boleh . ade je lahh yang tak kena . puas aku berguru dengan orang yang pakar dalam BI , tapi tetap tak boleh . agak nya memang aku ney di lahir kan untuk belajar BM je kan . hehe .. Bahasa Melayu is Terbaeeekkkk ! 


Bia la kan pasal BI ney , nanti aku bleyh belajar dengan Angelina Jolie. sebab aku dengan dy tu sedara . so , tak pe lahh . nanti aku belajar BI dengan dy . heee ;D 



nampak tak tu ? dy ney lahh sedara aku . Angelina Jolie name dy . cantik kan ? maca aku kan ? hehe .. dy kate kat aku , bile bile je dy leyh ajar BI kat aku . Sebab BI ney senang je . tutup mata pn leyh belajar. tengok lah macam gambar dy ney . tutup mate je .tapi sebelah je lah . kot tutup due due mate , nak tengok ape nanti . kan kan ? hehe ..


okay lahh , aku nak gi belajar BI dengan sedara aku neyh . bubye ,,, :)