Sunday, January 1, 2012

Tahun Baru Tapi Azam Yang Lama.

Assalamualaikum ...


Dengan bangganya aku nak ucapkan HAPPY NEW YEAR 2012 untuk seluruh manusia di dunia ney. Happy sangat bila tahun 2012 akhirnya menjelma. tapi yang tak syok nya, 23.Januari.2012 nanti, genap lah umur aku 19 tahun. hambooiii, copek bona raso ea maso bojalan. kejap je dah tahun 2012. hmm..

Azam ? yes ! aku tak pikir ape pn lg pasal ney. aku takut nak pasang azam banyak sangat. takut tak terlaksana nanti.huhu ..

Pape pn , tahun 2011 banyak meninggal kan macam macam peristiwa kat aku. ada yang sedih, ada yang gembira. antara yang aku tak boleh lupa ....



*Masa amik keputusan SPM .chooii ,,


mana aku ? cari lahh sampai jumpe. hehe





*Masa akujadi pelajar Form 6 Bgvl kat SMK Seri Pagi



Lagi sekali, korang carik aku sampai jumpe. haha



*Masa aku dah jadi pelajar UiTM




Cari lahh aku lagi. hehehe ;D




Banyak sangat peristiwa terindah yang aku dah tempu tahun 2011. aku harap , tahun 2012 ney menjadi tahun yang paling gemilang untuk diri aku, keluarga, dan semua nya. Amin..... ;)




Lot of LOVE,
cyda sharif...