Tuesday, March 13, 2012

Bloggg ;)

Assalamualaikum u'olls ...

Waaah, rindunya nak update blog ney. dah sekian lama tak update, baru hari ney aku berpeluang nak bercerita kat belog aku yang comel ney. Errr~ comel ke? haha..
Banyak yang aku nak story kan kat sini. al maklum la, dah lama tak bercakap online macam ney. rindu tau .. hehe ..

Diam tak diam, bising tak bising, dah dekat 5 bulan aku jadi student uitm melaka. happy sangat sebab tak sabar nak habis semester satu ney . tak de lahh kene gelar PART ONE ANJING !!! heeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr !!

Bukan main kurang ajar lagi kan .mentang-mentang la budak baru, dapat pulak gelaran baru . amboi ... OHSEM gilerr lahh ..




okay, gambar kat atas ney adalah classmate aku. semuanya 30 orang. hope dapat jumpa korang lagi sem depan k ;) diorang ney sume OHSEM . kitorang happy same-same dalam kelas. daripada tak tahu sepatah haram cakap arab, sekarang dah tau .. hayya nakkul maan .. haa, po maksud ea tu ?? haha .. korang carik sendiri k .. malas nak terjemah kan .. hehe ..




cakkk ! 
gadis-gadis di atas adalah jelitawan Kolej tun hasan . haha .. dari kanan Eyya, Niesa, Aku, Eqqa, n last sekali tu Ain . kitorang adalah hostelmate. satu kelas, satu hostel, satu level, satu wing, satu bilik dan satu Malaysia. eh ,, tetibe je . haha .. korang OHSEM ! muuaahhh :)




Arabian Night ...
Malam kitorang punye collegue ade dinner . tema yang OHSEM ! kitorang pn turut OHSEM ! haha .. 



pape pn , kenangan ney adalah yang paling manis dalam hidup aku. LOve u'olls : Niesa, Ain, Eqqa, Eyya ;) semoga our friendship will last forever....





cyda ;)